Weight Watchers Online

Weight Watchers is de grootste commerciële afslankorganisatie ter wereld en ook in Nederland is het dieetprogramma van deze organisatie erg bekend. Bij het Weight Watchers dieet draait het om de juiste balans te vinden en je houden aan het puntensysteem. Zo kun je bij dit dieet gerust af en toe iets ongezonds eten en toch goede afslankresultaten behalen.

Je kunt online meedoen met Weight Watchers en tevens ervoor kiezen om de cursus te volgen. De cursisten komen regelmatig samen om elkaar te steunen en ervaringen uit te wisselen. Deze groepsbijeenkomsten staan onder begeleiding van een ervaren coach. In groepsverband leer je tevens om bewuste voedingskeuzes te maken. Ook het belang van beweging komt uitgebreid aan bod. Wie online meedoet kan ook rekenen op extra ondersteuning van de community.

Weight Watchers appWeightwatchers voor mobieWeightwatchers online

Weight Watchers Online
Tegenwoordig kun je ook eenvoudig online deelnemen met de handige website. Er is uiteraard ook een app voor je telefoon of tablet beschikbaar. Je hebt dus altijd en overal toegang tot Weight Watchers Online. Het dashboard is op elk device gepersonaliseerd en je kunt eenvoudig alles wat je eet en drinkt invoeren. Dit doe je handmatig of door de barcode op het product te scannen.

In één oogopslag zie je tevens hoeveel punten je hebt gebruikt en hoeveel je er nog over hebt. Daarnaast krijg je ook toegang tot meer dan 2.000 lekkere en gezonde recepten. Tips en ervaringen kun je uitwisselen met de online community. Je ontvangt zelfs felicitaties als je een persoonlijke doelstelling hebt behaald. De voortgangen die je maakt, houdt de app voor je bij. Daarnaast wordt er ook gekeken naar hoeveel je per dag beweegt. Genoeg beweging en gezond eten gaan namelijk hand in hand als het gaat om afvallen

Aanmelden
Wil je graag lid worden van Weight Watchers Online? Het proces is eenvoudig. Je kiest het plan dat bij je past bijvoorbeeld Online + App of Cursus + Online + App. Vervolgens kies je een betaalplan. Over het algemeen geldt dat je maandelijks minder betaalt als je voor een langere periode lid bent. Je hebt toegang tot alle functies, zodra je een account hebt aangemaakt en hebt betaald. Als je graag wilt afvallen, dan is dit dieet de investering zeker waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *