Afvallen

Iedereen die begint met afvallen, wilt natuurlijk zo snel mogelijk resultaat zien. Het is echter niet goed om te snel af te vallen. Vooral als je dit door middel van een crashdieet doet, zul je merken dat de verloren kilo’s er binnen de kortste keren weer aan vliegen. Het is namelijk beter om goed te blijven eten dan veel minder te eten dan je lichaam is gewend. De beste manier om op je ideale lichaamsgewicht te komen en te blijven, is door middel van een gezonde levensstijl. Met andere woorden: genoeg bewegen en gezond eten.

Afvallen met Weight Watchers
Weight Watchers is het ideale dieetprogramma om een verandering te maken in je levensstijl. Je leert namelijk bewuste keuzes maken en door je te houden aan het puntensysteem zul je ook gezonder gaan eten. Iedere dag heb je namelijk een dagtotaal waar je je aan moet houden. Bovendien heb je ook een weekbudget. Dit zijn extra punten die je kunt inzetten om jezelf te trakteren op iets lekkers of om zonder zorgen mee te eten bij feestjes. Bovendien heb je ook toegang tot allerlei tools die het volgen van het Weight Watchers dieet iets makkelijker maken. Zo kun je online of met de app je puntentotaal eenvoudig bijhouden en gezonde recepten opzoeken. Ook je vorderingen worden bijgehouden. Je kunt ook steun van de Weight Watchers community ontvangen. Zowel online als tijdens de cursusbijeenkomsten. Om het Weight Watchers dieet te kunnen volgen zul je je (online) moeten aanmelden. Je betaalt een maandelijks bedrag.

Weight Wather bewuste keuze

Bewuste keuzes maken met SmartPoints
Zoals je weet werkt Weight Watchers met een puntensysteem, ook wel SmartPoints genoemd. Op basis van je leeftijd, lengte en gewicht wordt er bepaald hoeveel punten jij op een dag mag gebruiken. Elke voedingsmiddel is een bepaalde hoeveelheid punten waard. Het zal je niks verbazen dat groente en fruit onbeperkt gegeten kunnen worden, terwijl je snacks met een hoge suiker- en vetgehalte beter kunt laten staan. Je mag het natuurlijk wel eten, maar het kost je aanzienlijk meer punten. Op deze manier zul je sneller gezondere keuzes gaan maken die je minder punten kosten.

SportenWeight watchers sporten
Afvallen begint dus bij het veranderen van je eetpatroon. Naast gezond eten is het ook belangrijk om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. Afvallen is namelijk in theorie simpel: je valt af zodra je meer energie verbrandt dan je binnen krijgt aan voedsel. Om dit bereiken moet je voor een langere periode meer bewegen. Hoe intensiever je beweegt, hoe meer energie je verbrandt. Vooral de combinatie van krachttraining en cardio is effectief. Het is echter belangrijk dat je een sport of activiteit kiest die je leuk vindt. Je boekt namelijk pas resultaat als je het een tijdje blijft doen.

ActivPoints
Wie meedoet met Weight Watchers kan bonuspunten verdienen door te gaan sporten. Dit worden de ActivPoints genoemd. Deze bonuspunten kun je gebruiken om meer te eten, maar dat hoeft niet. Sterker nog, je zult sneller afvallen als je minder bonuspunten gebruikt. Met Weight Watchers houd je eenvoudig elke activiteit die je doet bij. Elke minuut beweging telt en elke activiteit die je doet, helpt je fitter te worden. Zo kun je ook ActivPoints Weight Watchers ActivPoints verdienenverdienen door te spelen met je kinderen of de hond uit te laten. Saaie workouts zijn bovendien geschiedenis. Met Weight Watchers heb je toegang tot veel leuke fitnessvideo’s, dagelijkse workout routines en tips. Als je hierbij ook eet volgens het puntensysteem, zul je ongetwijfeld blijvende resultaten behalen. Dit is een gezonde en natuurlijke methode om af te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *