Recepten

Afvallen vergt veel discipline. Gewicht verliezen is de eerste stap, maar op gewicht blijven is een proces die vaak als veel lastiger wordt gezien. Een van de meest gebruikte afvalmethodes ter wereld is zonder twijfel Weight Watchers.

Gezonde maaltijden
Afvallen begint in de keuken. Je verliest namelijk geen gewicht als je veel sport, maar ongezond blijft eten. Daarom leer je met Weight Watchers hoe je bewuste keuzes maakt. Gezonde maaltijden bevatten weinig calorieën en beschikken daarnaast over veel goede voedingsstoffen. Er wordt aangeraden om veel verse groenten, fruit en magere vleessoorten te eten. Je kunt natuurlijk ook proberen om zoveel mogelijk voedselmiddelen van de zero Points lijst eten.  Als je daarbij ook nog eens voldoende beweegt, zul je ongetwijfeld snel resultaat zien. De recepten van Weight Watchers zijn gezond en ook nog eens heel lekker.

Recepten
Gezond eten hoeft niet altijd duur, moeilijk of tijdrovend te zijn. Alles draait om het vinden van de juiste balans en het maken van bewuste keuzes. Leden van Weight Watchers hebben toegang tot ruim 2000 gezonde en heerlijke recepten. Nu kun je natuurlijk af en toe gerust een pizza eten of een wijntje drinken. Je zult dan echter sneller aan je dagelijkse puntentotaal zitten. Daarom kun je ervoor kiezen om een recept te maken dat niet alleen heel lekker is, maar waar je meer van kunt eten voor minder punten! Deze recepten zijn online beschikbaar en passen perfect bij een gezonde levensstijl. Bij elk recept staat aangegeven hoeveel punten je kwijt bent.

Weight Watchers pasta recepten

Weight Watchers pasta receptenEr wordt vaak onterecht gedacht dat pasta een dikmaker is, maar pasta is gezonder dan je denkt. Vooral volkoren pasta is erg goed voor je. Over het algemeen bevat pasta veel granen, koolhydraten, vitamine B3 en B1. Ook magnesium, fosfor en ijzer kun je terugvinden in dit basisingrediënt. Dit zijn stuk voor stuk voedingstoffen die je lichaam nodig heeft. Weight Watchers heeft daarom veel pasta recepten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van penne met zomergroenten of spaghetti met knoflook en gamba’s? En zo zijn er nog veel meer gezonde en lekkere pasta gerechten.

Weight Watchers kip recepten 

Weight Watchers recepten met kipKip wordt ook wel het meest veelzijdige stukje vlees genoemd. Het kan op verschillende manieren bereid worden en past bijna overal wel goed bij. Kip is daarnaast een magere vleessoort, waardoor het aanbevolen wordt om te eten als je bezig bent met afvallen. Vooral kipfilet is mager en bevat weinig calorieën. Online en in de app kom je daarom veel recepten met kip tegen

Weight Watchers salade recepten 

Weight watchers salade recepten

Maaltijdsalades zijn ideaal als je wilt afvallen, omdat ze caloriearm. Bovendien kun je enorm variëren met salades. Weight Watchers heeft bijvoorbeeld saladerecepten in overvloed waar je uit kunt kiezen. Je kunt ook zelf verschillende combinaties uitproberen.  Er wordt vaak gedacht dat een salade niet goed vult, maar dat is met de juiste ingrediënten niet het geval. Maak bijvoorbeeld een lekkere salade met quinoa, couscous of pasta. Voeg ook wat gezonde proteïnes toe aan je salade zoals kipfilet, ei, peulvruchten of vis. Maak de salade vervolgens af met een zelfgemaakte dressing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *